GRATIS VERZENDING 
Altijd gratis verzending
EENVOUDIG BESTELLEN
Eenvoudig je eigen ontwerp maken en bestellen
UNIEKE PRODUCTEN
Personaliseren voor een blijvende herinnering

Over ons

Selfie Your Memory is gespecialiseerd in het personaliseren van produkten, met een vestiging in België en Nederland.. De te personaliseren produkten kunnen voor eigen gebruik zijn. Een persoonlijke waardevolle, leuke  herinnering. Maar natuurlijk ook een cadeau voor iemand anders. En het maakt niet uit of dit één persoon is of meerdere (bijvoorbeeld vrienden of collega's). Ook kan de foto (met tekst) in dat geval op verschillende produkten bedrukt worden.  

Dus. Heeft u een leuke selfie of foto gemaakt?! Zo een waar je een blijvende herinnering van wilt maken? Wij maken er een mooie blijvende herinnering van! Dit kan zowel 2- als 3-dimensionaal. Dus zowel op platte ondergrond als op een vorm. Ook als u thuis een produkt heeft staan waarop u een herinnering bedrukt wilt hebben, is het vaak mogelijk hierop een bedrukking aan te brengen. Om dit te overleggen kunt u altijd contact met ons opnemen. Een foto van het produkt met de foto die u erop wilt hebben met eventuele tekst kunt u het best mailen naar: info@selfieyourmemory.be of info@selfieyourmemory.nl. dan kunnen we beoordelen of bedrukking mogelijk is en u laten weten hoe duur het is.

Zoek het produkt waarop u uw foto wilt vereeuwigen uit. Upload uw foto. Voeg eventueel tekst toe en bestel. Binnen een week ontvangt u uw bedrukte Memory op een door u te bepalen adres.